LOUNAIS-HÄMEEN MUSIIKKIOPISTO

Hei! 

Uudistamme musiikkiopiston www-sivuja syksyn 2019 aikana. Sivuiltamme voi tällä hetkellä löytyä vanhaa, puutteellista tai muokattavana olevaa tekstiä. Pahoittelemme! Sivujen uudistamisen jälkeen toivomme niiden palvelevan lukijoitamme entistä paremmin. 

Kaikissa askarruttavissa kysymyksissä voitte kuitenkin kääntyä musiikkiopiston kanslian puoleen, jossa Teitä palvelevat apulaisrehtori ja toimistosihteeri.

Apulaisrehtori Terhi Karhumäki auttaa kaikissa opintoihin liittyvissä asioissa - oppilasasiat, opetusjärjestelyt ja opintoneuvonta - joko osoitteessa terhi.karhumaki@forssa.fi tai puhelinnumerossa 050-5590869. Puhelimitse hänet tavoittaa varmimmin aamupäivisin, sillä iltapäivisin hänellä on muiden opettajien tapaan opetusta.

Opintoneuvontaa antavat myös kaikki opettajat. Heihinkin voi olla yhteydessä sähköpostilla tai puhelimitse. Sähköpostiosoitteiden loppuosa opettajilla on @edu.forssa.fi. 

Sihteeri Kaisa Katajisto hoitaa toimistoasiat, kuten laskutuksen, Eepos-tunnukset ym. ym. Hän palvelee joko osoitteessa kaisa.katajisto@forssa.fi tai puhelinnumerossa 040-6206989.

Musiikkiopistossa noudatetaan pääsääntöisesti Forssan ja lähikuntien koulujen työaikoja. Musiikkiopiston lukuvuosi 2019-20 käynnistyi viikolla 33. Musiikkiopiston uudet perusopetuksen oppilaat saivat tiedon oppilaspaikastaan sähköpostilla.

Myös avoin musiikkiopisto on aloittanut toimintansa. Avoimella voi kuka tahansa, musiikkitaustalla tai ilman, opiskella. Avoimelle voi jättää hakemuksen koska tahansa lukuvuoden aikana osoitteessa lounais-hame.eepos.fi. Avoimelle puolelle pääsy riippuu opettajien mahdollisuudesta ottaa lisää oppilaita perusopetuksessa olevien lisäksi.


Musiikkiopiston työajat syyslukukaudella 2019:

 


Lapsi- ja nuorisoKuoro Kuhankeittäjät

Lapsi- ja nuorisokuoro Kuhankeittäjät koostuu pääasiassa musiikkiopistoa käyvistä lapsista ja nuorista, mutta myös musiikkiopiston ulkopuolelta tulevat laulajat ovat tervetulleita kuoroon. Kuhankeittäjät harjoittelevat tiistaisin ja perjantaisin musiikkiopiston kakkoskerroksen kuorosalissa. Pienet Kuhankeittäjät ovat n. 7-12 -vuotiaita, Isot n. 12-20 -vuotiaita. Kuorotoimintaan voi ilmoittautua lukuvuoden aikana. Katso lisää www.kuhankeittajat.fi.


Musiikkileikkikoulu

Musiikkileikin puolelta voi löytyä lukukauden jo käynnistyttyä vapaita paikkoja. Katso ryhmät ja ilmoita lapsesi sopivaan porukkaan osoitteessa lounais-hame.eepos.fi. Lisää tietoa musiikkileikkikoulun toiminnasta antaa muskariopettaja numerossa 050-3036615.


FORSSAN KAUPUNGIN SOITTOKUNTA

Tähän Wahren-opiston ryhmään mahtuu lisää uusia soittajia! Harjoitukset maanantaisin klo 19-21 musiikkiopistolla toisen kerroksen kuorosalissa. Ilmoittautuminen: opistopalvelut.fi/wahren

Yhteyshenkilö:
Kari Heikkilä
puh. 040 7200 940
kari.he0502@gmail.com


MUUTA KIINNOSTAVAA

RUMPUOPETUSTA VERKOSSA

Lounais-Hämeen musiikkiopiston lyömäsoitinopettaja Teijo Suomella on käynnissä opetushallituksen rahoittama hanke Rumpuopetusta verkossa.  Hänen tekemäänsä materiaaliin pääsee tutustumaan hänen You Tube -kanavallaan, jonka nimi on ”Teijo Suomi Drums”.  Linkki kanavalle: https://www.youtube.com/user/tejusu1.

Kerromme Teijon hankkeesta laajemmin syksyn mittaan! Pysy kuulolla!

 


 

 

 Lähikuva pianohaitaristaLähikuva viulustaLähikuva klarinetistaLähikuva sellosta