aA
Sisältöön »
 
 
aA
 

Musiikkiopiston ajankohtaista

Lähikuva lasten ja nuorten kuvataidekoulun musiikkiopisto aiheisesta työstä
 
 
 

 

LOUNAIS-HÄMEEN MUSIIKKIOPISTO

Musiikkiopiston kanslia on palannut kesälomalta. Kansliassa palvelevat apulaisrehtori ja toimistosihteeri.

Kaikissa opintoihin liittyvissä asioissa - oppilasasiat, opetusjärjestelyt ja opintoneuvonta - auttaa apulaisrehtori Terhi Karhumäki joko osoitteessa terhi.karhumaki@forssa.fi tai puhelinnumerossa 050-5590869. Opintoneuvontaa antavat myös kaikki opettajat. Heihin voi olla yhteydessä suoraan. Sähköpostiosoitteiden loppuosa opettajilla on @edu.forssa.fi. 

Sihteeri Kaisa Katajisto hoitaa toimistoasiat, kuten laskutuksen, Eepos-tunnukset ym. ym. Hän palvelee joko osoitteessa kaisa.katajisto@forssa.fi tai puhelinnumerossa 040-6206989.

Musiikkiopistossa noudatetaan pääsääntöisesti Forssan ja lähikuntien koulujen työaikoja. Musiikkiopiston lukuvuosi 2019-20 käynnistyy viikolla 33 siten, että alkavan lukuvuoden oppitunneille ilmoittaudutaan musiikkiopistolla tiistaina 13.8. klo 15-17. Jos opistolle tulo on vaikeaa tai suorastaan mahdotonta, opettajiin voi olla yhteydessä myös sähköpostilla tai puhelimitse. Musiikkiopiston uudet oppilaat ovat saaneet tiedon oppilaspaikastaan sähköpostilla. Tunnit alkavat keskiviikkona 14.8.

Myös avoimelle osastolle kannattaa ilmoittautua viikolla 33. Opetus avoimella alkaa viimeistään syyskuussa. Avoimelle osastolle on jatkuva haku osoitteessa lounais-hame.eepos.fi. 

Musiikkiopiston työajat syyslukukaudella

 

Lapsi- ja nuorisoKuoro Kuhankeittäjät

Myös musiikkiopiston ulkopuolelta tulevat laulajat ovat tervetulleita kuoroon. Kuhankeittäjät harjoittelevat tiistaisin ja perjantaisin. Pienet Kuhankeittäjät ovat n. 7-12 -vuotiaita, Isot n. 12-20 -vuotiaita. Kuorotoimintaankin voi ilmoittautua musiikkiopistolla tiistaina 13.8. klo 15-17. Katso lisää www.kuhankeittajat.fi.


Musiikkileikkikoulu

Musiikkileikin puolelta voi löytyä vielä elokuussa vapaita paikkoja. Katso ryhmät ja ilmoita lapsesi sopivaan porukkaan osoitteessa lounais-hame.eepos.fi. Lisää tietoa musiikkileikkikoulun toiminnasta antaa muskariopettaja numerossa 050-3036615.


FORSSAN KAUPUNGIN SOITTOKUNTA

Tähän Wahren-opiston ryhmään mahtuu lisää uusia soittajia! Harjoitukset maanantaisin klo 19-21 musiikkiopistolla toisen kerroksen salissa. Ilmoittautuminen: opistopalvelut.fi/wahren

Yhteyshenkilö:
Kari Heikkilä
puh. 040 7200 940
kari.he0502@gmail.com


Lähikuva pianohaitaristaLähikuva viulustaLähikuva klarinetistaLähikuva sellosta

 
Musiikinopetusta myös
 

Musiikinopetusta myös

Musiikinopetusta myös Jokiläänin kansalaisopistossa ja Wahren-opistossa.