Musiikkileikkikoulun nalle soittamassa ukulelea.

Musiikkileikkikoulu

Muskareihin voivat osallistua niin vauvaikäiset (3 kk) kuin eskarilaisetkin ja kaikki muut alle kouluikäiset siltä väliltä. Muskaritunti on kerran viikossa. Vauvojen ryhmä kestää 30 minuuttia, 1-3 vuotiaat leikkivät 45 minuuttia ja 4-6 -vuotiaat 75 minuuttia kerrallaan. 

3kk - 2-v. ryhmissä lapsi on aikuisen kanssa. 3-vuotias voi olla ryhmissä aikuisen kanssa tai yksin ilman aikuista.

Lounais-Hämeen musiikkiopiston muskareita järjestetään Forssassa, Koijärvellä, Humppilassa, Jokioisilla, Tammelassa ja Urjalassa. Lapsen voi ilmoittaa Forssan ryhmään, jos omasta kotikunnasta ei löydy sopivaa.


Ilmoittautuminen lukuvuoden 2021-22 alkaa pian! seuraa tiedotustamme!

Ilmoita lapsesi Eepos-järjestelmässä, osoitteessa lounais-hame.eepos.fi. Ilmoittautumisia ei oteta vastaan puhelimitse.

 

Musiikkileikkikoulun eli musiikin varhaiskasvatuksen opettajina toimivat 

 


Musiikkileikkikoulun soittimia.

Lukukausimaksut

Jos lapsi on muun kuin Forssan, Jokioisten, Tammelan, Urjalan, Humppilan kunnan asukas, on lukukausimaksu 132€.

Musiikkileikkikoulussa lapsi voi käydä tutustumassa kaksi kertaa elokuun aikana, mistä ei vielä veloiteta. Lukukausimaksut laskutetaan myöhemmin syksyllä. Huoltaja sitoutuu maksamaan koko lukukausimaksun lapsen aloittaessa muskarin, vaikka lapsi lopettaisikin sen kesken lukukauden. Lukukausimaksu on maksettava kevätlukukaudelta, mikäli muskaripaikkaa ei ole irtisanottu ennen edellisen vuoden loppua.

Opetuskertoja lukuvuoden aikana on yhteensä 34 - 35, itsenäisyyspäivästä, loppiaisesta ja vapusta johtuen. Kevätjuhlat sisältyvät opetuskertoihin.