bassorumpu

 

Musiikkiopisto 

jatkaa etäopetuksessa lukuvuoden loppuun saakka!


ILMOITTAUTUMINEN LUKUVUODEN 2020-21 OPETUKSEEN

Jatkoilmoittautuminen ensi lukuvuodeksi musiikkiopiston perusopetukseen ja avoimen musiikkiopiston puolelle tai ilmoitus opintojen lopettamisesta tehdään ensisijaisesti Eepoksessa osoitteessa lounais-hame.eepos.fi. Toivomme totisesti, että mahdollisimman monella on tänä keväänä tunnukset tallessa!

Jatkoilmoittautuminen on auki 1.4.–31.5. välisen ajan

Jos tunnuksia ei kuitenkaan ole, mutta oppilas jatkaa, merkitsemme hänet automaattisesti jatkavaksi. Tällöin ilmoitus omalle opettajalle riittää.

Jos tunnuksia EI ole EIKÄ oppilas jatka, on siitä tehtävä ilmoitus sähköpostilla kansliaan, joko 

kaisa.katajisto@forssa.fi tai terhi.karhumaki@forssa.fi 

Musiikkileikkikoulun ryhmiin ja soitinvalmennus Karuselliin ilmoittautuminen avataan huhtikuun puolivälin jälkeen. Lounais-Hämeen musiikkiopisto tarjoaa etäopetusta 18.3.-13.4.2020 välisen ajan

Kaikkien muiden maamme oppilaitosten tavoin myös Lounais-Hämeen musiikkiopisto on siirtynyt  etäopetukseen, jota jatketaan 13.4. asti, mutta varsin todennäköisesti lukukauden loppuun saakka.

Tavat etäopetuksen tai korvaavan opetuksen järjestämiseksi ovat moninaiset ja riippuvat esimerkiksi laitteista, jotka opettajilla ja oppilailla / oppilaiden kodeissa / ovat käytettävissä. Oppilaisiin voidaan olla audio- tai videoyhteydessä, mutta opettajat voivat myös lähettää oppilaille nuotteja ja muuta materiaalia sähköisesti. Opettajat antavat saamistaan soittonäytteistä ja tehtävistä palautetta, jonka myötä jatketaan eteenpäin.

Olemme kaikki uudenlaisessa tilanteessa, joka vaatii meiltä kaikilta sopeutumista, totuttelua ja uusien asioiden opettelua. Ollaan kärsivällisiä ja ystävällisiä toisillemme!


Forssa  26.3.2020

Terhi Karhumäki
apulaisrehtori


13.3.2020 on tehty päätös:

"Koronavirustilanteen varotoimenpiteenä Wahren-opiston, Forssan kuvataidekoulun ja Lounais-Hämeen musiikkiopiston toiminta keskeytetään 14.3.2020 alkaen ja keskeytys kestää 27.3.2020 asti. Toiminnan jatkosta ilmoitetaan myöhempänä ajankohtana."

Tämä koskee kaikkia toimintojamme: musiikkiopiston perus- ja syventäviä opintoja, musiikkileikkikoulua sen kaikkine toimipisteineen, karusellia, kuoroja, orkesteria ja avointa musiikkiopistoa. Myös Someron toimipisteen opetus keskeytyy.

Kaikki tuleville kahdelle viikolle sovitut näytöt (suoritukset) ja mahdolliset oppilasillat perutaan. Näytöt hoidetaan heti, kun se on mahdollista.

Suuri yhteinen ponnistuksemme Elokuvamusiikkigaala perutaan ja siirretään syksylle.

Musiikkiopiston hallinto pohtii, miten tunteja korvataan: tiivistetäänkö tahtia loppukeväästä (jolloin toivottavasti epidemia olisi laantunut), venytetäänkö lukukautta kesäkuun puolelle vai annetaanko hyvitystä lukukausimaksuista.

Jatkoilmoittautumiset ja sisäänpääsytesteihin ilmoittautumiset valmistellaan; tässä tilanteessa jo suunnitelluissa aikatauluissa joustetaan. Toivottavasti toukokuun lopulla voidaan sisäänpääsytestit järjestää normaaliin tapaan.

Meillä paras tiedotuskanava kulkee opettajilta omille oppilaille.
Opettajia onkin pyydetty ilmoittamaan oppilailleen ja heidän koteihinsa poikkeuksellisesta tilanteesta.

Jos on kysyttävää, ottakaa yhteys musiikkiopiston kansliaan - me palvelemme ja koetamme pysyä terveinä!

Terhi Karhumäki
apulaisrehtori
terhi.karhumaki@forssa.fi

Kaisa Katajisto
toimistosihteeri
kaisa.katajisto@forssa.fi