juuri nyt!

Sivujemme sisältöä uusitaan parhaillaan! 

Musiikkiopiston kanslia on kiinni 19.6.-2.8.2020 välisen ajan. 

Apulaisrehtori Terhi Karhumäki työskentelee 30.6. asti. Voit ottaa yhteyttä terhi.karhumaki@forssa.fi..

Musiikkiopiston syyslukukausi alkaa sisäänpääsytesteillä, jotka pidetään Forssassa Kehräämöllä 6.8. ja 7.8. Testeihin tulijoille on lähtenyt Eepoksesta vahvistus sähköpostiin.

Perusopetukseen ja avoimen musiikkiopiston opetukseen ilmoittaudutaan perjantaina 14.8. klo 15-17. Opettajat vastaanottavat oppilaitaan musiikkiopistolla. Jos et pääse paikalle, opettajiin voi olla yhteydessä myös sähköpostilla tai puhelimitse. Someron oppilaisiin otetaan yhteyttä elokuun alussa. Ilmoittautuminen joka tapauksessa myös perjantaina 14.8., mutta tulevatko opettajat Somerolle vai hoidetaanko asiat puhelimitse, tiedetään elokuun koittaessa.

Uusia lapsia syksyllä alkaviin musiikkileikkiryhmiin voi ilmoittaa Eepos-palvelussa 9.8. asti. Ilmoittautuminen Karuselliin ja kanteleryhmiin on myös auki elokuuhun saakka. 

Muskariryhmien alustavat ajat löytyvät musiikkileikkikoulun omalta sivulta.

Mahdollisuus ilmoittaa opintojen jatkamisesta tai lopettamisesta perusopetuksessa tai avoimen musiikkiopiston puolella on  suljettu Eepoksessa 31.5. Jos et muistanut tai ehtinyt ilmoittautua, ota välittömästi yhteys  apulaisrehtoriin terhi.karhumaki@forssa.fi  Erityisesti haluaisimme tietää opintojen lopettamisesta ja täten paikkojen vapautumisesta uusien oppilaiden käyttöön!