liikuntatoimen järjestämät Liikuntaryhmät eri kohderyhmille

Liikuntatoimi järjestää liikuntaryhmiä huomioiden erityisryhmät, ikäihmiset, työttömät ja terveytensä kannalta liian vähän liikkuvat kuntalaiset (KKI). Liikuntatoimi on kerännyt Forssan harrasteliikuntatarjonnan yksiin kansiin lapsille ja nuosille sekä ikäihmisille ja erityisryhmille.  Aikuisten sekä lasten ja nuorten tiedot löytyvät sähköisesti liikuntatarjontasivulta.

Huom! Liikuntaryhmien hinnat ovat nousseet pääsääntöisesti eurolla 27.8.2018 alkaen. Hinnat löytyvät esitteitä. Uutena käytäntönä on mahdollisuus ostaa jumppasetelivihkoja, jolloin saa yhden ylimääräisen lipun.  Lippuvihkoja myy Vesihelmen kassa.  Otamme vastaan eri firmojen liikuntaseteleitä, joiden kanssa Vesihelmi tai liikuntatoimi on tehnyt sopimuksen. Lisätietoja Vesihelmen kassalta tai liikuntatoimesta.

Aikuisten liikuntaryhmät työikäisille

Aikuisten ryhmät ovat terveyttä edistävää liikuntaa vähän liikkuville ja liikuntaa harrastamattomille kuntalaisille.

Syksyllä 2019 kokoontuu myös matalan kynnyksen Äijä ryhmä. Mukaan mahtuu pitkin syksyä :)

Aikuisten liikuntalukkari syksylle 2019

Työttömien liikunta

Työttömien liikuntaryhmiin pääset edullisesti mukaan!

Työttömien liikuntaryhmät syksylle 2019 

Soveltava liikunta (erityisliikuntaryhmät)

 ”Erityisliikuntaryhmillä tarkoitetaan niiden henkilöiden liikuntaa, joilla on vamman, sairauden tai toimintakyvyn heikentymisen vuoksi tai sosiaalisen tilanteen vuoksi vaikea osallistua yleisesti tarjolla olevaan liikuntaan, ja joiden liikunta vaatii soveltamista ja erityisosaamista".

Erityisliikuntaryhmät ovat tarkoitettu Forssan, Jokioisten, Tammelan, Humppilan ja Ypäjän kuntalaisille!

Erityisryhmien liikuntaryhmät syksylle 2019

Ikäihmisten liikunta

Ikäihmisille on tarjolla liikuntaryhmiä Vesihelmessä sekä ympäri Forssaa. Osan ryhmistä vetää vertaisohjaaja. Ryhmien lisäksi järjestämme eläkeläisjärjestöjen kanssa iltapäivätansseja torstaisin Järjestöjentalolla.

Kantritanssiryhmä peruutettu liian vähäisen osallistumisen takia! Ryhmää jatketaan jos innokkaita löytyy lisää.

Ikäihmisten liiikuntaryhmät syksylle 2019