forssan kuvataidekoULu

KUVATAIDEKOULUN VIIMEISET OPETUSTUNNIT OVAT PÄÄSÄÄNTÖISESTI ENSI VIIKOLLA! 

Saat ryhmän opettajalta lähipäivinä sähköpostia, josta selviää viimeinen opetuskerta sekä tämän hetkiset koronasuositukset. Näillä näkymin voimme onneksi opettaa loput kerrat lähiopetuksena.

kuvataidekoulun käytäntöjä koronatilanteessa

Forssan kuvataidekoulun noudattamat turvallisuussäännöt perustuvat THL:n ja Forssan kaupungin antamiin linjauksiin ja suosituksiin. Kuvataidekoulu mukautuu tarvittaessa nopeasti uusiin ohjeisiin. Ajankohtaisista koronatilanteeseen liittyvistä uutisista ja muutoksista ilmoitetaan aina viipymättä koulun kotisivuilla ja sosiaalisen median kanavilla. 

Koulumme ensisijaisena tavoitteena on toteuttaa koulun opetussuunnitelmaa lähiopetuksena. Mahdollisten poikkeusolojen alkaessa koulu on varautunut siirtymään turvallisuussyistä etäopetukseen, mikäli Forssan kaupunki ja THL niin linjaavat. 

Etäopetuksessa kuvataidekoulun tehtäviä tehdään kotioloissa kuvataideopettajan opastuksella etäyhteyden välityksellä. Kuvataidekoulu jakaa oppilaille myös työskentelyyn tarvittavat materiaalipaketit.

Yläaste- ja lukioikäisille suosittelemme kasvomaskin käyttöä. Muistathan siis tulla kasvomaskin kanssa tunnille! Myös vanhempien toivotaan käyttävän kasvomaskeja, kun he tuovat ja hakevat lapsensa kuvataidekoulusta. 

Virukselta suojautuminen edellyttää kaikilta kuvislaisilta huolellisuutta, vastuuntuntoa ja yhteisten sääntöjen noudattamista.

Luokkatilamme ovat sen verran tilavia, että turvavälien pitäminen onnistuu hyvin. Käytämme ilmojen salliessa myös lähiympäristöä opetustilana.

ilmoittaudu oppilaaksi 

Vapaita oppilaspaikkoja kannattaa vielä kysellä teija.lauronen@forssa.fi

Tutustu lukujärjestykseen tästä.

Ilmoittaudu täältä