Nuorten työpaja 

Työpaja tarjoaa mahdollisuuden uusien taitojen ja työelämän pelisääntöjen oppimiseen sekä tarvittaessa saat tukea arkielämään. Työpajajakson aikana meillä saa apua tulevaisuuden suunnitteluun ja pääsee tekemään harjoitus- ja tilaustöitä sekä kehittämään ammatillista osaamista opinnollistamisen kautta. Tavoitteena on, että pajajakson jälkeen löytyy jatkopolku koulutukseen, työelämään tai muuhun toimintaan.

Työpajan kaikille avoimet palvelut ovat mm. korjausompelu, huonekalujen kunnostus, muutot ja erilaiset kuljetukset. Muista mahdollisista palveluista ja palveluiden hinnoista saat tarkemman tiedon olemalla yhteydessä pajaan.

LOGISTIIKKAPAJA

Logistiikkapajalla tutustut kuljetusalaan ja näet mitä työ käytännössä on. Pääset tekemään erilaisia kuljetustehtäviä mm. kaupungin sisäisiä kuljetuksia sekä muuttoja. Käytössämme on uudenaikainen kuljetuskalusto. Logistiikkapajalla ajokortti ei ole välttämätön, voit toimia kuljetuksissa myös avustavissa tehtävissä.

Kädentaitopaja

Työpaja sijaitsee kauniilla Kehräämön alueella vanhassa tehdasmiljöössä. 

Pajalla pääset luomaan käsilläsi jotain uutta. Käytännön työtehtävissä tutustut erilaisiin materiaaleihin ja opit käyttämään työssä tarvittavia välineitä ja koneita. Pajalla tehdään erilaisia korjausompelutöitä asiakkaille sekä ommellaan kierrätysmateriaaleista tekstiilituotteita myyntiin, työpajan omaan myymälään. 

Teemme myös alihankintatöitä. Ompelutaito pajalle tultaessa ei ole pakollinen, mutta kiinnostus kädentaitoihin tekee jaksosta mielekkäämmän.

Puupaja

Työpaja sijaitsee kaupungin keskustassa entisessä liikekiinteistössä. Samassa rakennuksessa sijaitsee myös logistiikkapaja sekä työpajan myymälä. 

Pajalla kunnostetaan ja maalataan asiakastöinä sekä lahjoituksina myymälään saatuja huonekaluja. Pajalla tehdään myös alihankintatöitä. 

Puutyöpajaohjaajan opastuksella pääset työstämään erilaisia materiaaleja ja opit käyttämään kunnostuksessa käytettäviä työkaluja.

Ruokakuljetus

Ruokakuljetus kuljettaa ruuat päiväkoteihin, kouluihin ja palvelukeskuksiin. Käytössämme on monipuolinen kuljetuskalusto. Pääset työskentelemään ammattimaisessa työympäristössä. Hoidamme kuljetuksia vuoden jokaisena päivänä.

Ruokakuljetuksien Oiva-raportti 6.11.2020 (pdf)