Forssan kaupungin työllisyyspalvelut - Työvoitto

Tervetuloa asioimaan, kuinka voimme auttaa?

Työllisyys on yksi keskeisimmistä kunnan elinvoimatekijöistä. Kuntalaisten tarvitsemat työllisyyttä edistävät palvelut, osaamisen kehittäminen sekä työhön kuntoutus muodostavat kokonaisuuden, jonka avulla lisätään kuntalaisten hyvinvointia, osallisuutta ja toimintakykyä.

Kattavat palvelut ja palveluohjauksen nuorille alle 30-vuotiaille löydät Ohjaamo-palvelupisteestä linja-autoasemalta ja aikuisille yli 30-vuotiaille työttömille työnhakijoille Työvoitto-palvelupisteestä Kartanonkatu 10:stä. 

Tarjoamme palkkatukityöllistymisen mahdollisuuksia forssalaisille työnhakijoille. Avoimet palkkatukipaikat löytyvät täältä

Työnantajille, yrityksille ja yhdistyksille tarjoamme ratkaisuja työllistämiseen. Neuvomme ja autamme työnantajia erilaisissa tavoissa työllistää ja hoidamme tarvittavan paperityön. Otamme nopeasti yhteyttä! Työvoiton tehtävä on edistää työvoiman löytämistä.

Tehdään yhdessä työvoitto! 

Ajankohtaista


5.1.2021 Tekijä2021-tapahtu virtuaalisesti 20.-22.1.2021

Tekijä202-tapahtuma järjestetään tänä vuonna virtuaalisesti yhteistyössä Forssan ja Hämeenlinna seudulla. Lue lisää tapahtumasta ja ilmoittaudu mukaan: www.tekijatapahtuma.fi 

22.12.2020 Forssan marraskuun elinvoimakatsaus on julkaistu

Forssan työllisyystilanne parantui jonkin verran marraskuussa.

Lue lisää.

21.9.2020 Sesonkityö Pop-up Ohjaamo Forssan somessa

Ohjaamo Forssan Facebookissa ja Instagramissa starttasi tänään Sesonkityö Pop-up -kampanja, jonka aikana jaetaan tietoa loppuvuoden avoimista sesonkitöistä! 

Mikäli haluat hyödyntää kampanjan yrityksesi tarpeisiin, voit ilmoittaa avoimen työpaikan meille: ohjaamo@forssa.fi.