Virkisty Vesihelmessä -retki

Virkisty Vesihelmessä -retki

Rentouttavan retkipäivän aikana nautitaan Viihdeuimala Vesihelmen alloista ja porealtaiden lämmöstä. Päivän aikana syödään hyvin, tutustutaan paikallishistoriaan ja tehdään ostoksia.

Saavutaan Forssan keskustaan ja Viihdeuimala Vesihelmeen, jossa nautitaan aamukahvit ja sämpylät. Aamupäivän ajan viihdytään Vesihelmen rentouttavissa poreissa ja aaltoaltaan tyrskyissä. Vierailun aikana ryhmälle on oma ½ tunnin ohjattu vesijumppa terapia-altaassa.

Uinnin jälkeen nautitaan lounas Kutomoalueella sijaitsevassa Vorssan Vapriikissa.

Ruokailun jälkeen on opastettu Tyykikylän kierros -kiertoajelu, jonka aikana tutustutaan vanhan tekstiilikaupungin historiaan ja nykypäivään.

Kierroksen aikana käynti Forssan museossa, joka valittiin vuoden 2014 museoksi ja oli ehdolla vuoden 2015 eurooppalaiseksi museoksi. Museon näyttely Kirjavan Kankaan kaupunki kertoo elämästä Forssassa ja ympäröivällä maaseudulla 1800-luvulta 1970-luvulle.

Kierroksen päätyttyä on vielä aikaa ostoksille Finlaysonin tehtaanmyymälässä ja läheisissä kauppakeskuksissa. Finlaysonin tehtaanmyymälässä retkeläiset ovat oikeutettuja -20% alennukseen normaalihintaisista tuotteista. 

Kotimatka.

Retki on varattavissa Viihdeuimala Vesihelmestä.

 

Lisätietoja:

Osoite:
Eteläinen Puistokatu 2
30420 Forssa
Puhelin:
03 4141 5640,
050 564 0032 (Totti Munck)
Sähköposti:
vesihelmi@ forssa.fi

www:
www.vesihelmi.fi

Hinta alkaen 31€ / hlö

Kesto noin 6½ tuntia