Virkisty Vesihelmessä -retki

Virkisty Vesihelmessä -retki

Rentouttavan retkipäivän aikana nautitaan Viihdeuimala Vesihelmen alloista ja porealtaiden lämmöstä. Päivän aikana syödään hyvin, tutustutaan paikallishistoriaan ja tehdään ostoksia.

Saavutaan Forssan keskustaan ja Viihdeuimala Vesihelmeen, jossa nautitaan aamupäivän ajan rentouttavista poreista ja talon allasosaston palveluista. Vierailun aikana ryhmälle on oma ½ tunnin ohjattu vesijumppa terapia-altaassa.

Uinnin jälkeen nautitaan lounass joko Kehräämöalueella sijaitsevassa Ravintola Vanha Värjärissä tai Kutomoalueella sijaitsevassa Vorssan Vapriikissa.

Ruokailun jälkeen on opastettu Tyykikylän kierros -kiertoajelu, jonka aikana tutustutaan vanhan tekstiilikaupungin historiaan ja nykypäivään.

Kierroksen aikana käynti Forssan museossa, joka valittiin vuoden 2014 museoksi ja oli ehdolla vuoden 2015 eurooppalaiseksi museoksi. Museon näyttely Kirjavan Kankaan kaupunki kertoo elämästä Forssassa ja ympäröivällä maaseudulla 1800-luvulta 1970-luvulle. Kehräämöllä vieraillaan myös idyllisessä Käsityökeskus Sigridissä. 

Kierroksen päätyttyä on vielä aikaa ostoksille Finlaysonin tehtaanmyymälässä ja läheisissä kauppakeskuksissa. Finalysonin tehtaanmyymäläiset retkeläiset ovat oikeutettuja -20% alennukseen normaalihintaisista tuotteista. 

Kotimatka.

Retki on varattavissa Forssan seudun matkailuneuvonnasta.

 

Lisätietoja:

Osoite:
Koulukatu 13
30100 Forssa
Puhelin:
03 4141 5266
Sähköposti:
matkailu@ forssa.fi

Hinta alkaen 24€ / hlö

Kesto noin 6½ tuntia