Sisältöön »
Logo [Forssan Seutu]
 
 

Villaforss

Villaforss

Villaforss on Forssan teolliseen ja kulttuurihistoriaan keskeisesti kuuluva kartanomainen uusrenesanssin ja jugend-tyylien piirteitä omaava huvila upean Yhtiönpuiston ympäröimänä kuohuvan Loimijoen varressa. Koko historiansa ajan se on ollut yksi keskeisiä kohtaamispaikkoja alueen teollisen ja kulttuuriväen erilaisissa tilaisuuksissa.

Ryhmille räätälöidään mitä moninaisimpia innostavia aktiviteetteja tai valmennuksia, joiden vetäjinä toimivat osaavat ja innostavat ammattilaiset. Ulko- tai sisätiloissa toteutettavat elämykset voidaan suunnitella tukemaan kokoontumisen tavoitetta tai tuomaan vaihtelua päivään.

Yön yli -tilaisuuksissa laadukkaita majoitustiloja on noin 11-15 ihmiselle kuudessa makuuhuoneessa. Jossain huoneista on oma wc/suihku, osin yhteiskäytössä. Päivätilaisuuksissa tiloihin mahtuu tilaisuudesta riippuen 10-100 ihmistä, ulkotiloja hyödynnettäessä enemmänkin. Kurssi- ja ruokailutiloina toimivat iso sali, takkahuone, idyllinen kuisti sekä puistomainen piha. Lisäksi käytössä on useampia pieniä huoneita esim. ryhmätyötiloiksi. Iso näyttävä ullakko on käytössä kurssi- ja meditaatio- ja galleriatilana. Piharakennuksen yhteydessä on puulämmitteinen sauna ja pieni illanviettotila.

Lisätietoja:

Osoite:
Puutarhakatu 5
30100 Forssa
Puhelin:
050 590 0412, 0400 703 663
Sähköposti:
villaforss@ villaforss.fi
www:
www.villaforss.fi

« Takaisin