Sisältöön »
Logo [Forssan Seutu]
 
 

Loimunalle

Loimunalle

Loimunalle järjestää monella tavalla maittavia luontopalveluita työyhteisöille sekä kuntouttavaa toimintaa eri asiakasryhmille.

Lapsille
Miltä näyttävät Ökörömörön jalanjäljet? Onko vuorenpeikko luolassa? Uskallatko kurkistaa? Tutusta lähiympäristöstä, vaikkapa päiväkodin tai koulun pihasta avautuu aivan uusi maailma leikin keinoin. 

Nuorille
Seikkailukasvatusta metsäpäiväleirillä. Tehdään yhdessä seikkailu ja ollaan tosi eräjormia. Otetaan koko perhe mukaan, jos uskaltavat. Patikoidaan, tehdään nuotio ja paistetaan itse pyydetyt kalat. Makkaratikut jokainen tekee tietenkin itse, onnistuu kyllä.

Työyhteisölle
Mitäpä jos työpalaveri olisikin laavulla? Voisiko olla niin, että uudessa ympäristössä tulisi uusia näkökantoja asioihin?

Kuntouttavassa toiminnassa tarkoitus on vahvistaa asiakkaan elämän- ja arjenhallintaa sekä ehkäistä syrjäytymistä jokaisen omia vahvuuksia tukemalla. Luonnon helmassa kielteiset asenteet muuntuvat toiveikkaammiksi lähes vaivihkaa.

Loimunallen kotipesä sijaitsee Tammelassa, Helsingin, Turun ja Tampereen muodostaman kolmion keskiössä. Alueelta löytyvät upeat puitteet luontoelämyksiin ja hyvinvointipalveluihin. Loimunallen aktiviteetit tapahtuvat monipuolisissa kohteissa ja maastoissa, kuten Torronsuolla, Liesjärvellä ja Saaren Kansanpuistossa. Voimme tulla myös sinun luoksesi, Nalle liikkuu mielellään.

Lisätietoja:

Osoite:

Puhelin:
044 514 1341 / Joni Hernberg
Sähköposti:
loimunalle@ gmail.com
www:
www.loimunalle.fi

« Takaisin