aA
Sisältöön »
 
 
aA
 

Hallintopalvelut - keskushallinto

Kuva Ankkalammelta, jossa joutsen lipuu sillan alta.
 
 

Hallintopalvelut

Hallintopalvelujen palvelualue vastaa hallinnon ja elinkeinojen kehittämisestä sekä ulkoisista suhteista,  kaupunginhallituksen ja valtuuston kokousten yleisestä valmistelusta sekä niiden sihteerintehtävistä ja päätösten toimeenpanon valvonnasta, kaupungin arkistotoimesta sekä keskushallinnon kirjaamotehtävistä ja toimialojen kirjaamotehtävien ohjauksesta. 

Lisäksi palvelualue vastaa markkinoinnista ja viestinnästä, hankintatoimen ohjeistuksesta, matkailusta, kunnallisen pysäköinninvalvojan tehtävistä sekä joukkoliikenteestä. 

Toimistopalvelut

Keskushallinnon alaisuudessa toimii toimistopalveluyksikkö, jonka tehtävänä on tarjota asiantuntijapalveluita Forssan kaupungin eri palveluyksiköille ja Loimijoen Kuntapalvelut Oy:lle.

Toimistopalvelussa työskentelee toimistosihteereitä ja toiminta-ajatuksena on mahdollistaa kaupungin palvelutoiminta tuottamalla organisaation tarvitsemat laadukkaat toimisto- ja asiantuntijapalvelut.

Toimistopalveluyksikkö kehittää jatkuvasti prosessien sujuvuutta ja kehittämistä keskeisissä tehtävissä osaamisryhmien avulla. Kehittämisryhmät ovat asiakaspalvelu, asianhallinta ja arkistointi, henkilöstöasiat, oppilashallinto ja talousasiat.

Yksikön esimiehenä toimii toimistopäällikkö Sari Niemi.

Tietohallinto

Tietohallinto kehittää kaupungin sekä kaupunkikonsernin tietohallintoa yhdessä toimialojen, liikelaitosten, konserniyhtiöiden sekä yhteistyökumppaneiden kanssa. 

Lisäksi tietohallinto tukee kaupungin johtamista ja palvelujen tuottamista kilpailukykyisten ja standardien mukaisten tietotekniikkapalvelujen avulla ja huolehtii tietoturvasta ja –suojasta.

Markkinointi ja viestintä

Viestinnän ja markkinoinnin tehtävänä on tukea kaupungin perustehtävän ja vision toteutumista välittämällä tietoa kaupungin asukkaille ja muille sidosryhmille sekä edistämällä ja ylläpitämällä kaupungin hyvää mainetta ja tunnettuutta.

Matkailu

Forssan kaupunki ja seudun kunnat (Humppila, Jokioinen, Tammela, Ypäjä)  järjestävät yhteistyössä seudun matkailuneuvontaa. Matkailun edistämisestä huolehtii matkailusihteeri Mari Noromies-Wahl. www.forssanseutu.fi on seudun virallinen matkailusivusto, josta löytyy tietoa seudun matkailu- ja tapahtumatarjonnasta kolmella kielellä: suomeksi, englanniksi  ja venäjäksi. Matkailusihteerin toimisto sijaitsee Forssan Yrityskehitys Oy:n tiloissa, Koulukatu 13. Kesäisin (kesäkuu - elokuu) matkailun neuvontapiste palvelee kauppatorin info-rakennuksessa.  

 

Yhteystiedot

Keskushallinto
Kaupungintalo 2. krs
Turuntie 18, PL 62, 30101 Forssa

Matti Pietilä
kaupunginsihteeri
03 4141 5269
etunimi.sukunimi (at) forssa.fi

Sari Niemi
toimistopäällikkö
03 4141 5239
etunimi.sukunimi (at) forssa.fi

Marjo Niittymäki
toimistosihteeri (kirjaamo)
03 4141 5276
etunimi.sukunimi (at) forssa.fi

Saija Helenius
toimistosihteeri
03 4141 5273
etunimi.sukunimi (at) forssa.fi

Elisa Vinnikainen
kaupunginarkistonhoitaja
03 4141 5275
etunimi.sukunimi (at) forssa.fi

Mikko Niskanen
tietohallintopäällikkö
03 4141 5268
etunimi.sukunimi (at) forssa.fi

Anne Kuusinen
ICT -asiantuntija
03 4141 5289
etunimi.sukunimi (at) forssa.fi

Tiina Aaltonen
joukkoliikenne- ja hankintasuunnittelija
03 4141 5277
etunimi.sukunimi (at) forssa.fi

Päivi Majava
kaupunginjohtajan sihteeri, markkinointisihteeri
03 4141 5264
050 5640 002
etunimi.sukunimi (at) forssa.fi

Ritva Sunell
palvelusihteeri
03 4141 5284
etunimi.sukunimi (at) forssa.fi

Mari Noromies-Wahl
matkailusihteeri
03 4141 5266
050 596 5161
mari.noromies (at) forssa.fi