aA
 
 
aA
 

Varhaiskasvatukseen hakeminen ja muutokset

Kuva Helminpäivän karkeloista Forssan torilta
 
 

varhaiskasvatukseen hakeminen ja muutokset

Hakeminen

Varhaiskasvatuksen sähköisellä -lomakkeella voi tehdä hakemuksen varhaiskasvatukseen, hakemuksen avoimen varhaiskasvatuksen kerhoihin  ja ilmoittautumisen esiopetukseen. (Varhaiskasvatuksen hallinnon järjestelmän tietosuojaseloste)

Hakemus tulee tehdä viimeistään 4 kuukautta ennen toivottua alkamisajankohtaa. Mikäli varhaiskasvatuksen tarve johtuu työllistymisestä, opinnoista tai koulutuksesta eikä alkamisajankohta ole ennakoitavissa, on paikkaa haettava niin pian kuin mahdollista, kuitenkin viimeistään 2 viikkoa ennen tarvetta. Samalla lomakkeella haetaan myös avoimen varhaiskasvatuksen kerhoihin. Elokuussa alkavalle toimintakaudelle hakemukset tulisi tehdä huhtikuun aikana.

Varhaiskasvatuspaikkaa ei ole oikeutta käyttää isyysrahakauden aikana, mutta oikeus samaan paikkaan säilyy. Varhaiskasvatuksesta ei peritä maksua isyysrahakaudesta johtuvan poissaolon ajalta. Poissaolosta on ilmoitettava varhaiskasvatuspaikkaan viimeistään kaksi viikkoa ennen sen suunniteltua aloittamispäivää. Ilmoittautumislomakkeita saa päiväkodeista ja varhaiskasvatustoimistosta.

MUUTOKSET

Muutokset, kuten viikkotuntien määrän vaihtaminen ja paikan irtisanominen, ilmoitetaan sähköpostilla varhaiskasvatus@forssa.fi. Siirtohakemus toiseen varhaiskasvatuspaikkaan  tehdään varhaiskasvatuksen sähköisellä -lomakkeella.

TULOTIEDOT  toimitetaan sähköisesti

Jatkossa tulotiedot varhaiskasvatuksen asiakasmaksuja varten toimitetaan liitteineen (esim. tilinauha, palkkatodistus tai päivärahapäätös) sähköisellä tulotietolomakkeella tai kirjeenä Piia Kukkamo varhaiskasvatustoimisto Turuntie 18.

 

Yhteystiedot

Varhaiskasvatus
Kaupungintalo 1.krs
PL 62, Turuntie 18, 30101 Forssa

Meiju Vettenranta
palvelukoordinaattori
03 4141 6210
varhaiskasvatus (at) forssa.fi

Piia Kukkamo
toimistosihteeri (varhaiskasvatus, laskutus)
03 4141 5229
varhaiskasvatus (at) forssa.fi

Piia Forsman
toimistosihteeri (varhaiskasvatus, Päikky)
03 4141 6200
varhaiskasvatus (at) forssa.fi

 
Lomakkeet
 

Lomakkeet

 
 
Linkit
 

Linkit