Päiväaikainen varhaiskasvatus

päiväkodissa (arkisin klo 6.30 - 17.00, sopimuksen mukaan myös 5.30-17.30): 

(Nimi on linkki Pedanet-sivulle, josta löytyy tarkempaa tietoa päiväkodista)

Kurjenpesän päiväkodissa

varhaiskasvatusta toteutetaan montessoripedagogiikkaa soveltaen. Kurjenpesässä on lapsiryhmiä alle kolmevuotiaille ja ryhmiä joissa lasten iät voivat vaihdella kahdesta vuodesta esiopetusikään asti. Päiväkoti sijaitsee Kuhalan koulun ja Feenikshallin välittömässä läheisyydessä.

Koijärven koulu-päiväkoti

sijaitsee rauhallisen luonnon keskellä. Koijärvellä liikutaan, retkeillään, tutkitaan ja opitaan luonnossa. Päiväkoti antaa kotipesän Karhunpennuille (1-3 v.), Ketunpojille (3-5 v.), Ketuille (5 v.) ja Ilveksille (eskarit).   

 Päiväkoti Augustina

sijaitsee kaupungin keskustassa perinteikkäässä rakennuksessa. Augustinassa tarjotaan lapsille varhaiskasvatusta kuudessa ryhmässä yksivuotiaasta esiopetuksen alkuun asti. 

Päiväkoti Axel Wahren 

toimii Kehräämöalueella toisen kerroksen avarissa ja valoisissa tiloissa. Aidattu ulkoilualue on Wahrenin puistossa. Päiväkodissa on kolme lapsiryhmää  2-5 vuotiaille ja kahdeksan esiopetusryhmää.

Taikatuulen päiväkoti

sijaitsee Tölön asuinalueen keskellä, aivan Tölön koulun naapurissa. Tarjoamme varhaiskasvatusta 1-5 vuotiaille lapsille.

Pihakoivun päiväkoti

on vuorohoitoyksikkö. Päiväkodissa on neljä ryhmää, joista yksi on esiopetusryhmä.  Ryhmät ovat auki klo. 5.30 - 22.00 ja tarvittaessa tarjoamme yö-, arkipyhä- sekä viikonloppuhoitoa.


Perhepäivähoitajat työskentelevät omissa kodeissaan. 

Avoin varhaiskasvatus

tarjoaa kotihoidossa oleville lapsille monipuolista toimintaa muiden lasten kanssa. Avoimessa varhaiskasvatuksessa toteutetaan soveltuvin osin varhaiskasvatuslain tavoitteita ja sen sisältöjä määrittää muun muassa paikallinen varhaiskasvatussuunnitelma, Vox Forssa.

Forssan varhaiskasvatuksessa järjestetään avoimen varhaiskasvatuksen kerhotoimintaa toimintavuonna 2019-2020 seuraavasti:


Uusi toimintakausi kerhoissa alkaa viikolla 36. Tervetuloa!

Muita avoimen varhaiskasvatuksen toteuttajia Forssassa ovat Forssan ev.-lut. seurakunta sekä Mannerheimin lastensuojeluliitto.

Päivystys

Talvilomaviikolla (vko 9), heinäkuussa sekä joulun ja uuden vuoden välipäivinä päivystävät päiväkodit ovat Pihakoivun päiväkoti ja Päiväkoti Augustina, muut päiväkodit ovat suljettuina.