aA
 
 
aA
 

Päiväkodit ja perhepäivähoito

Kuva Helminpäivän karkeloista Forssan torilta
 
 

Päiväaikainen varhaiskasvatus päiväkodissa (arkisin klo 6.30 - 17.00, sopimuksen mukaan myös 5.30-17.30): 

(Nimi on linkki Pedanet-sivulle, josta löytyy tarkempaa tietoa päiväkodista)

Kurjenpesän päiväkodissa varhaiskasvatusta toteutetaan montessoripedagogiikkaa soveltaen. Kurjenpesässä on lapsiryhmiä alle kolmevuotiaille ja ryhmiä joissa lasten iät voivat vaihdella kahdesta vuodesta esiopetusikään asti. Päiväkoti sijaitsee Kuhalan koulun ja Feenikshallin välittömässä läheisyydessä.

Koijärven koulu-päiväkoti sijaitsee rauhallisen luonnon keskellä. Koijärvellä liikutaan, retkeillään, tutkitaan ja opitaan luonnossa. Päiväkoti antaa kotipesän Karhunpennuille (1-3 v.), Ketunpojille (3-5 v.), Ketuille (5 v.) ja Ilveksille (eskarit).   

 Päiväkoti Augustina  sijaitsee kaupungin keskustassa perinteikkäässä rakennuksessa. Augustinassa tarjotaan lapsille varhaiskasvatusta kuudessa ryhmässä yksivuotiaasta esiopetuksen alkuun asti. 

Päiväkoti Axel Wahren  toimii Kehräämöalueella toisen kerroksen avarissa ja valoisissa tiloissa. Aidattu ulkoilualue on Wahrenin puistossa. Päiväkodissa on kolme lapsiryhmää  2-5 vuotiaille ja kahdeksan esiopetusryhmää.

Taikatuulen päiväkoti sijaitsee Tölön asuinalueen keskellä, aivan Tölön koulun naapurissa. Tarjoamme varhaiskasvatusta 1-5 vuotiaille lapsille.

Pihakoivun päiväkoti on vuorohoitoyksikkö. Päiväkodissa on neljä ryhmää, joista yksi on esiopetusryhmä.  Ryhmät ovat auki klo. 5.30 - 22.00 ja tarvittaessa tarjoamme yö-, arkipyhä- sekä viikonloppuhoitoa.

Perhepäivähoitajat työskentelevät omissa kodeissaan. 

Avoin varhaiskasvatus

Avoin varhaiskasvatus tarjoaa kotihoidossa oleville lapsille monipuolista toimintaa muiden lasten kanssa. Ryhmät 3-5 –vuotiaille kokoontuvat (klo 9.00-12.00) 2 kertaa viikossa. 2- vuotiaat voivat käydä kerhossa kerran viikossa.

MAANANTAISIN kokoontuu kaikille avoin Helmen Perhekerho klo 9-11. Tervetuloa leikkimään yhdessä oman aikuisen kanssa! Avoin perhekerho on maksuton eikä vaadi ilmoittautumista.

Muita avoimen varhaiskasvatuksen toteuttajia Forssassa ovat Forssan ev.-lut. seurakunta sekä Mannerheimin lastensuojeluliitto.

Päivystys

Talvilomaviikolla (vko 9), heinäkuussa sekä joulun ja uuden vuoden välipäivinä päivystävät päiväkodit ovat Pihakoivun päiväkoti ja Päiväkoti Augustina, muut päiväkodit ovat suljettuina.


 

Yhteystiedot

Päiväkodit
Forssan kaupungissa toimii kuusi päiväkotia

Sanna Holopainen
Kurjenpesän päiväkodin johtaja
03 4141 5761
etunimi.sukunimi (at) forssa.fi

Tarja Mäkelä
Koijärven koulu-päiväkodin vastaava lastentarhanopettaja
03 4141 6244
koijarvenpk (at) forssa.fi

Erja Kaunisharju
Päiväkoti Augustinan johtaja
03 4141 5255
etunimi.sukunimi (at) forssa.fi

Tiina Iivanainen
Pihakoivun päiväkodin johtaja
03 4141 5545
etunimi.sukunimi (at) forssa.fi

Marjut Leino
Taikatuulen päiväkodin johtaja
03 4141 5759
etunimi.sukunimi (at) forssa.fi

Kirsi Laakso
Päiväkoti Axel Wahrenin johtaja
03 4141 5746
etunimi.sukunimi (at) forssa.fi

 
Lomakkeet
 

Lomakkeet