aA
Sisältöön »
 
 
aA
 

Turvallisuus

Kanta-Hämeen pelastuslaitoksen sammutuskalustoa
 
 

TURVALLISUUS

Forssan kaupunki kuuluu Kanta-Hämeen pelastuslaitoksen toiminta-alueeseen. Poliisipalvelut tuottaa Hämeen poliisilaitos.

Turvallisuus laaja-alaisena käsitteenä on ihmisten perusoikeus ja kaikkien yhteinen asia, johon eri viranomaiset, yhteisöt, elinkeinoelämä ja kansalaiset voivat omalla toiminnallaan vaikuttaa.

Forssan kaupunki on laatinut toimialakohtaiset turvellisuussuunnitelmat joiden tavoitteena on ylläpitää ja parantaa niin vakinaisesti Forssassa asuvien kuin siellä käyvien ihmisten oikeutta turvalliseen ja viihtyisään olemiseen sekä työssä että vapaa-aikana ja näin parantaa kansalaisten hyvinvointia.

Jokaisen kotitalouden on syytä varautua normaaliaikojen häiriötilanteisiin myös omaehtoisesti. Jokaisessa taloudessa olisi syytä pitää nk. kotivaraa siltä varalta, että joudutaan tulemaan toimeen ilman osaa tai kaikkia palveluja vaikkapa sähkön- tai vedenjakelussa. Yleisradion Radio Suomesta saa näissä tilanteissa aina päivitettyä tietoa häiriöstä. Tästä syystä kotitalouksilla tulisi olla aina paristoilla tai akulla toimiva radiovastaanotin käytössään.

Muistathan pitää huolta myös läheisistäsi ja naapureistasi !


 

Yhteystiedot

Tekninen ja ympäristötoimi
Kaupungintalo, 3. kerros
Turuntie 18, PL 62, 30101 Forssa

Antti Heinilä
tekninen johtaja
03 4141 5340
etunimi.sukunimi (at) forssa.fi