aA
 
 
aA
 

Työmatkalippu / palveluseteli

punatiili4.jpg
 
 

Työmatkalippu / palveluseteli

Forssan uusi sarjalippu on forssalaisille säännöllisessä joukkoliikenteessä matkustamiseen tarkoitettu Matkahuollon lipputuote. Forssan sarjalipulla voit matkustaa lipun voimassaolo aikana sillä matkaosuudella, jolle lippu on hankittu.

Lipun käyttöehdot
• Lippua myydään vain Forssan kaupungin asukkaille.
• Matkakortille ostetaan matkoja 44 matkan erissä ja matkat ovat voimassa yhden vuoden viimeisimmästä latauksesta. Kortilla voi olla enintään 87 matkaa kerrallaan.
• Lipulla ei voi maksaa muiden matkustajien matkoja.
• Vaihtoyhteydellisissä matkoissa matkakortti on leimattava joka bussissa, jolloin kukin matkaosuus vähentää kortilla olevien matkojen määrää.
• Käyttäjältä ei voida periä muita erillisiä maksuja, kuten esimerkiksi pikavuorolisää, yövuorolisää tai maksua lastenvaunujen kuljettamisesta.
• Lipputuote ostetaan ensimmäisellä kerralla Matkahuollon toimipisteestä, joka sijaitsee Forssan linja-autoaseman kahviossa

Forssan sarjalippu on henkilökohtainen ja sitä ensimmäistä kertaa ostettaessa täytyy todistaa henkilöllisyys passilla, poliisin myöntämällä henkilötodistuksella tai ajokortilla.

Lipulla voit matkustaa millä tahansa yhteysvälillä vähintään 20 kilometrin ja enintään 120 kilometrin mittaisia matkoja. Palvelusetelin voi täyttää ja tulostaa etukäteen matkahuollon sivuilta.

Hinnat ja lisätietoa palvelusetelistä:

https://matkahuolto.fi/aikataulut-ja-liput/bussiliput/tyomatkaliput/forssan-sarjalippu/#.XMfcEqKLWOE

 
 
Lomakkeet
 

Lomakkeet

 
 
Linkit
 

Linkit